Despre noi
Misiunea noastra
Depasirea asteptarilor pe care le aveti cu privire la porti, garduri sau balustrade! Imprejmuirea curtii cu gard, montarea unei porti cu atitudine si schimbarea infatisarii balconului sau a terasei sunt activitati ce au in comun o nevoie fundamentala a fiecaruia dintre noi si anume siguranta. Punem la dispozitia clientilor nostri mai mult decat calitatatea produselor comercializate. Ne implicam activ in selectia corespunzatoare si ulterior trecem la montarea propriu-zisa a portii sau gardului alese. Munca in echipa este estentiala in activitatea noastra. Fiecare dintre noi detine competentele si abilitatile necesare pentru a ne atinge scopul.
Obiectivul nostru
Principalul obiectiv pe care il avem este sa aducem si in tara noastra eleganta, frumosul si tendintele europene in materie de porti si garduri din aluminiu. In acest sens, suntem alaturi de dumneavoastra inca de la primul pas, cel de selectie a produselor potrivite. Totodata, lucram si dupa valori care ne ghideaza in desfasurarea activitatii la un nivel ridicat de calitate.
Seriozitatea

Sfaturile si recomandarile pe care vi le oferim se concretizeaza asa cum le stabilim impreuna. In acest mod, castigam increderea clientilor nostri atat in serviciile oferite cat si prin intermediul produselor iar acest lucru ajuta la o colaborare eficienta intre noi.

Responsabilitatea

Poarta sau gardul de care doriti sa va bucurati trebuie sa ofere in primul rand siguranta locului respectiv. Asadar, suntem perfect constienti de calitatile tehnice si de componenta pe care fiecare produs le are dar si de abilitatile noastre in ceea ce priveste montajul corect si precis al acestora.

Punctualitatea

Punem pret pe timpul dumneavoastra iar fiecare termen agreat pentru finalizarea comenzii este respectat. Intarzierile sau amanarile nu ne sunt cunoscute. Scopul nostru este de a raspunde solicitarilor clientilor la data si ora stabilite. Mizam pe calitatea si profesionalismul cu care lucram pentru a va indeplini asteptarile pe care le aveti de la noi. Pe langa acest lucru, produsele comercializate de noi se deosebesc prin trei factori cheie: durabilitate, pretul corect si aspectul estetic deosebit.