Automatizari porti Brasov

Automatizarea porților este o soluție practică și eficientă pentru proprietarii de case sau clădiri care doresc să își mărească nivelul de securitate și confort.
Principalele beneficii ale automatizării porților sunt siguranța sporită și comoditatea oferite proprietarilor de case. Automatizarea porților poate fi controlată prin intermediul unui sistem cu telecomandă, care permite deschiderea și închiderea ușilor de la distanță, fără a fi nevoie să coborâm din mașină sau să ne deplasăm până la ușa de acces. În plus, automatizarea porților poate fi integrată cu un sistem de securitate mai larg, pentru a oferi un nivel suplimentar de protecție.


Servicii
Consultanta gratuita
Va stam oricand la dispozitie pentru orice fel de detalii aveti nevoie in proiectarea sau intelegere a instalarii produselor noastre.
Masuratori
Nicio comanda cu montaj din partea companiei noastre nu va fi procesata pana in momentul in care unul din reprezentantii noastrii va veni sa vada spatiul de instalare a produselor si efectuarea masuratorilor specifice fiecarui produs.
Randari
La fiecare oferta solicitata de dumneavoastra va vom pune la dispozitie modelul de poarta ales de dumneavoastra In 2D astfel va puteti da seama daca modelul se va potrivi stilului si gustului dumneavoastra.
Montaj
Montajul este asigurat de echipe proprii sau prin colaborare atent supravegheate pentru a respecta standardele de calitate a instalarii produselor.